MENU
Een succesvol bedrijfsuitje organiseren?

Voor de organisatie van een succesvol bedrijfsuitje bent u bij GH Events aan het juiste adres. Of het nu gaat om een creatief of sportief evenement, een zeskamp of een gemotoriseerd evenement, wij organiseren het met bijzonder veel plezier voor u. Wij organiseren deze personeelsfeesten zowel voor kleine als grote groepen, van 2 tot …. personen. Want wat is er leuker om met elkaar uitdagende activiteiten te doorlopen en daardoor elkaar beter te leren kennen.

Plezier en gezelligheid staan altijd centraal tijdens een bedrijfsuitje. Achteraf zal er door de deelnemers nog lang nagesproken worden over de mooie, gekke en spannende hoogtepunten tijdens hun bedrijfsuitje.

Voor alle evenementen geldt dat de onderdelen door enthousiaste en ervaren instructeurs worden begeleid. De projectleider leidt uw dag in goede banen en verzorgt o.a. het welkom en de prijsuitreiking. Door middel van een doordraaischema zullen de teams steeds een nieuw team treffen op een nieuw onderdeel.

Het bedrijfsuitje kan op de door u uitgekozen locatie plaats vinden of wij kunnen u adviseren over een geschikte locatie. Kijkt u maar eens op de pagina met locaties.

Tot ziens op een leuk uitje?

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.