MENU
Line dance workshop

Linedance is een dansvorm welke uit Amerika is overgekomen, je leert er alles over tijdens onze line dance workshop. Bij linedance wordt er in lijnen of rijen gedanst, zo wordt het uiteindelijk één geheel. Dezelfde bewegingen komen keer op keer terug en er wordt op dezelfde maat gedanst. Wat ook zeer kenbaar is tijdens de line dance workshop is dat er vaak een basis gedanst wordt, deze duurt dan bijvoorbeeld 32 tellen in het totaal (dus 3 x 8 tellen). Deze basis wordt dan ook veelal achter elkaar herhaald.

Indeling van de workshop
De line dance workshop van GH events bestaat uit een eenmalige linedance les op beginners niveau. De workshop is als activiteit zeer geschikt voor kleine, maar ook grote gezelschappen. Tijdens deze leuke workshop ben je niet afhankelijk van een danspartner, maar je danst wel in groepsverband. Wanneer de eerste 30 minuten van de line dance workshop erop zitten, beheers je al één linedance. Voor deze workshop hoef je geen ervaren danser te zijn, de duur van een line dance workshop varieert van 30 minuten tot 2 uur.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshop Line dancing bij GH Events

Hele leuke workshop geschikt voor iedereen. Mooie passen en veel hilariteit als er weer een paar deelnemers de verkeerde kant op draaien. Plezier, gezelligheid maar blijf doorzetten want het kost meer energie dan dat je gedacht zou hebben.

Wij werken onder andere voor: