MENU
Mountainbike workshop

Twee ervaren instructeurs wachten u groep op. Als iedereen gereed is gaat men naar buiten waar de atb’s gereed staan. Eerst volgt er praktische informatie over de atb’s. Wat kan wel en wat vooral niet tijdens de mountainbike workshop.

Men legt uit hoe de groep gaat fietsen en als er geen vragen meer zijn vertrekt de groep richting het bos.

Eén instructeur zal de route bepalen, hij zal ook het hoogste tempo rijden. De deelnemers die ook snel willen rijden volgen deze instructeur. De tweede instructeur sluit de rij, hij neemt dezelfde route en zal het tempo rijden wat de minder snelle deelnemers willen. De groepen komen met grote regelmaat bij elkaar.

Na een tocht van bijna 2 uur zal iedereen lekker moe maar voldaan de atb weer inleveren en de douche opzoeken.

Wij zorgen voor perfect onderhouden atb’s. We maken gebruik van atb’s met geveerde voorvork en Shimano XT afgemonteerd. Atb helmen zijn aanwezig en verplicht om te dragen.

Uiteraard zal fietskleding het meest comfortabel zitten. Maar sportieve vrijetijdskleding en schoenen volstaan natuurlijk ook prima. In geval van slecht weer is het prettig om een regenjack te dragen. Na afloop wacht de warme douche op uw hotelkamer om weer lekker schoon te worden.

De mountainbike workshop vindt plaats in de directe omgeving van de locatie waar u verblijft. Waar mogelijk zoeken we natuurlijk de smalle paadjes op. Ook proberen we hier en daar een leuk klimmetje te vinden.

De tocht zal een combinatie zijn van genieten van de natuur, eventueel even lekker diep gaan en vooral veel plezier hebben.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshop mountainbiken bij GH Events

Heerlijk de natuur in en dan, als je wilt, heerlijk diepgaan. Modder vliegt je om de oren, smalle paadjes waar kan, hier en daar even klimmen en uiteindelijk met z’n allen weer terug met een grote glimlach.

Wij werken onder andere voor: