MENU
Workshop zelfverdediging

Deze workshop zelfverdediging springt in op de behoefte om jezelf goed te kunnen verdedigen in het dagelijkse leven. De workshop begint met een verhaal over voor velen zeer herkenbare situaties uit de praktijk. Voor dat de deelnemers nu zelf daadwerkelijk zelf in actie komen wordt er eerst begonnen met een lichte warming-up. Vervolgens zal de instructeur verschillende situaties uitleggen in woord en daad. Hier zal steeds 1 van de deelnemers de instructeur begeleiden. Vervolgens gaan de deelnemers zelf aan de slag.

Er zal ingegaan worden op het verdedigen. Hoe houd je gespannen situaties onder controle, hoe vermijd je probleem situaties. Vaak is de tactiek van het probleem uit de weg gaan de juiste maar helaas zal er soms ook daadwerkelijk in actie gekomen moeten worden. Nu weet je dan dat door deze workshop zelfverdediging de verdediging en aanval onder controle zijn en je beter en veiliger op pad kunt.

Er zal geen gebruik gemaakt worden van hulpmiddelen zoals bokshandschoenen omdat die in de praktijk ook niet aanwezig zijn.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven. Ook voor een Coronaproof activiteit ben je bij GH Events aan het juiste adres.

Workshop zelfverdediging bij GH Events

Tevreden deelnemers die het geleerde, indien nodig, in praktijk kunnen brengen. Hoe fijn om je veiliger te voelen en met meer zelfvertrouwen de straat op te gaan.

Wij werken onder andere voor: