MENU
Percussie workshop

Even er op uit met het bedrijf, als u en uw collega’s eens wat anders willen! Een percussie workshop.

Met al zijn passie, inzet en enthousiasme kan de workshopleider u een vol programma aanbieden met al uw persoonlijke wensen. U zult versteld staan wat u in een korte tijd ten gehore brengt. Het ritme bestaat vaak uit twee of drie verschillende ritmes die door elkaar worden gespeeld aangevuld met een solo.
Deze ritmes zijn opzwepend en verleidelijk en geschikt voor iedereen, jong en oud. De deelnemers zijn altijd positief verrast over de muzikale kwaliteiten binnen de groep en de leuke samenwerking die het finalestuk tot een knaller maakt.

De percussie workshop is geschikt voor grote en kleine groepen. Bij mooi weer kan de groep lekker buiten aan de slag.

Naast de workshop met djembees uit te voeren kan de workshop ook gegeven worden met plastic drums in diverse maten. Je krijgt dan een enerverende workshop Streetbeat!

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven. Ook voor een Coronaproof activiteit ben je bij GH Events aan het juiste adres.

Workshop percussie bij GH Events

In het begin even een chaos maar al gauw weet de ervaren muzikant de groep op te peppen en tot grote hoogte te brengen. Een knallende finale waarbij de deelnemers trots mogen zijn op het geleerde muziekstuk.

Wij werken onder andere voor: