MENU
Een workshop boogschieten is altijd een schot in de roos!

We starten deze leuke workshop boogschieten met het voorstellen van de medewerkers van GH Events. Vervolgens wordt er uitgebreid ingegaan op de techniek van het handboogschieten. Nadat de instructeur de afspraken betreffende de veiligheidsregels heeft doorgenomen is het de beurt aan de deelnemers.

De deelnemers gaan met drie verschillende type bogen schieten; Bare bow (een boog zonder hulpmiddelen), compound boog (boog met katrollen) en de recurve boog (boog met stabilisatoren). Er is een kruisboog aanwezig voor deelnemers met een blessure of deelnemers die zelf niet de kracht hebben om de pees van de handboog voldoende uit te trekken.

Heel bijzonder om de kracht van de verschillende bogen te ervaren. Eerst schieten de deelnemers een aantal oefenpijlen. De instructeurs lopen rond en geven aanwijzingen en proberen de schiethouding van de schutters te verbeteren. Het is zeker niet eenvoudig maar men kan zich snel verbeteren. Na een aantal pijlen zal blijken dat men zich steeds meer vertrouwd voelt met de houding en het schieten. Na de oefensessie wordt het serieus want dan wordt er voor de teampunten of individuele punten geschoten. Iedere deelnemer schiet dan een vooraf afgesproken aantal pijlen.

Inbegrepen workshop boogschieten:
Boog: uitleg over de verschillende type bogen en pijlen
Techniek: houding van de deelnemer
Oefensessie: onder begeleiding schieten wat de houding ten goede komt
Wedstrijdsessie: de deelnemers schieten voor de punten
Finale

Prijzen
Groepen tot / met 12 personen € 340,00
Iedere extra persoon € 20,00 p.p.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW, locatie kosten en reiskosten (0,45 eurocent/km).

Grotere groepen zijn voor ons geen enkel probleem. Wij hebben meer dan genoeg materialen en deskundige instructeurs om een ieder, onder begeleiding, voldoende te laten schieten. Er kunnen ook meerdere workshops per dag verzorgd worden. Zo kunnen nog meer deelnemers zich het boogschieten meester maken.

Vraag naar de speciale prijzen!

Duur workshop:
Vanaf 1 uur tot maximaal 2 uur, meest voorkomend is ongeveer 1½ uur. Natuurlijk kan het boogschieten perfect gecombineerd worden met de diverse activiteiten die GH Events aanbiedt. U kunt denken aan bijvoorbeeld: schermen, percussie en valkenieren.

Nu ook bij GH Events, Lasergame, Gellyball en Archery Battle op iedere gewenste locatie in Nederland of buitenland.

Ook kunnen wij natuurlijk geblindeerd boogschieten aanbieden. Wilt u met uw team een extra dimensie toevoegen aan uw training/meeting dan denken wij graag met uw mee.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Een workshop boogschieten kan zelfs in je eigen tuin.

Op vele locaties in Nederland biedt GH Events zijn workshops aan. Voor ons is het ook geen enkel probleem om de grens over te steken en de activiteiten in het buitenland te verzorgen. In meerdere landen zijn wij al actief geweest.

De workshops zijn ook op uw eigen locatie te organiseren. Denk aan bijvoorbeeld uw tuin, weiland, grasveld of loods. Als u zelf een locatie heeft uitgekozen inventariseren wij of de workshop goed uit te voeren is.

Wij werken onder andere voor: