MENU
Workshop glasblazen

Een leuk idee tijdens een bedrijfsuitje is een workshop glasblazen. Op vrijwel iedere locatie, of het nu in een huiskamer is of in een bedrijfskantine, restaurant of een zalenaccommodatie, er altijd wel een paar vierkante meter om een workshop te organiseren.

Eerst wordt ingegaan op het maken van glas en de verschillende soorten glas. Vervolgens wordt er een korte introductieshow gegeven. Na elkaar kunnen vervolgens 10 personen per uur een kunstwerkje blazen.

Dagelijks hebben we met glas te maken. De wereld achter de productie daarvan is in grote lijnen wel bekend bij het publiek. Voor degene die alle ins en outs van glas en glasbewerken willen weten organiseren wij deze workshop.

De workshop glasblazen vindt over het algemeen altijd binnen plaats. Bij droog en wind stil weer kan de workshop ook buiten gegeven worden.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshop glasblazen bij GH Events

Een brander, vuur, een bolletje van glas en een speciale bril. Aan de slag dus! Een bijzondere workshop waarbij men uiteindelijk een mooi werkstukje mee mag nemen.

Wij werken onder andere voor: