MENU
Tai Chi workshop

Voor bedrijven en particulieren geven wij workshops waarin er aandacht is voor de balans en de coördinatie van armen en benen. Ook doen we oefeningen die de gewaarwording en ontspanning van het lichaam bevorderen. Door de ontspanning van het lichaam te bevorderen wordt de geestelijke ontspanning bewerkstelligd.

Met onze Tai Chi workshop laten wij uw werknemers zich weer bewust worden van de interactie tussen lichaam en geest. Ieder individu vindt zo zijn eigen blokkades en lost ze op. Hierdoor herstel je de balans tussen geest en lichaam. Dit bied zowel werkgever als werknemer vele voordelen, omdat mensen die goed in hun vel zitten met meer plezier door het leven gaan en met meer plezier en inzet hun werk doen.

Tai Chi is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst die haar oorsprong vindt in de Chinese krijgskunst. Vele miljoenen mensen beoefenen Tai Chi, ’s morgens vroeg in parken, op straat en ¬†natuurlijk thuis.

In deze oefeningen ligt de nadruk op het herstel van de verbinding tussen lichaam en geest. De aangeleerde bewegingen worden aaneengesmeed tot een vaste choreografie; de Tai Chi vorm. Tijdens de oefening gebruikt u geen uiterlijke kracht, u ontwikkelt in toenemende mate souplesse, harmonie en een nieuwe beleving van uw lichaam.

De langzame vloeiende bewegingen van Tai Chi zijn als de golven van de oceaan.

Ze gaan in elkaar over en scheppen hiermee een constante stroom van energie, schijnbaar zonder begin of einde.

Tai Chi is een kunst die gebaseerd is op de reis door ons innerlijk landschap. Deze reis houdt in dat we gaan voelen dat lichaam en geest ondeelbaar zijn en zo onze innerlijke energie (Chi) en innerlijke kracht (Chin) leren vergroten.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshop Tai Chi bij GH Events

Voel de rust, volg de beweging van de Tai Chi leraar en je zult volkomen tot rust komen, klaar voor weer een drukke dag.

Wij werken onder andere voor: