MENU
Workshop schapendrijven

Teambuilding is een manier om als team effectiever te leren functioneren. Wilt u op een originele manier als groep inzicht krijgen in uw communicatieve vaardigheden, stijl van leidinggeven/ontvangen en manier van samenwerken? Wilt u uw relaties een bijzondere belevenis aanbieden? Of wilt u gewoon een heerlijk ontspannen uitje met uw collega’s in de buitenlucht? Volg dan onder goede begeleiding de workshop schapendrijven met Border Collies!

De training van deze bijzonder intelligente hond -de Border Collie- voor het drijven van schapen, is een uitstekende metafoor om onder andere de begrippen communicatie, leiding geven en teambuilding in een ongewone context te onderzoeken: heerlijk in de buitenlucht met honden en schapen in plaats van binnen in een kantoor. De diepgang van de workshop schapendrijven wordt in overleg met u bepaald.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshop Schapendrijven GH Events

Lukt het om de schapen het parcours te laten lopen? Samenwerking is dan essentieel.

Wij werken onder andere voor: