MENU
Workshop sigaren maken

Onze specialist is een van de weinige mensen, die al jaren lang in Europa sigarenproeverijen en demonstraties verzorgt. Na 20 jaar lang ervaring te hebben opgedaan bij o.a. Sigarenfabriek Oud Kampen en sigarenfabriek de Olifant, heeft zij 2004 de stap genomen om voor zichzelf te beginnen.

Nu laat zij het oude ambacht zien, weliswaar in een modern jasje, op tal van verschillende en uiteenlopende evenementen, zoals o.a.  galafeesten, workshops, beurzen en personeelsfeesten.

Op deze manier hebben vele duizenden genieters een prachtige omlijste kijk gekregen in het maken van de sigaar, productieproces, de verschillende smaken, geuren en hoe je die kan onderscheiden.

De fijnproever zal deze “delicatesse” van gastronomische waarde met liefde roken. Kortom, de unieke manier van het rollen van de sigaar geeft net dat extra’s aan uw meeting dat veel gasten zal bijblijven.

Bij de workshop sigaren maken zal onze specialist uitleg geven over het gehele proces van het ontstaan tot het maken van de sigaar. Uiteindelijk gaan de deelnemers zelf aan de slag om een mooie sigaar te maken. Deze sigaar mag natuurlijk meegenomen worden naar huis. Ook neem ze voldoende sigaren mee om te proeven. Deze workshop is zeer informatief en ontspannend.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshop sigaren maken GH Events

Hoe leuk is het om je eigen sigaar te draaien. Na een duidelijke uitleg mag je zelf aan de slag. Succes met het maken van de perfecte sigaar.

Wij werken onder andere voor: