MENU
Workshop valkenieren

Een demonstratie begint meestal met het voorstellen van de roofvogels door de valkenier. Hierna wordt door de valkenier in een ongedwongen sfeer uitgelegd wat de vogels moeten doen om te overleven in het wild en wat ze moeten doen bij een valkenier. Het publiek heeft nu natuurlijk volop de tijd om hun vragen te stellen en eventueel foto’s en opnamen te maken.

Tijdens het daadwerkelijke vliegen worden de specifieke kenmerken van de diverse vogels benadrukt: de langzame en totaal geruisloze vlucht van de oehoe, de snelle suizende vlucht van de valk, de stoere maar luie arend, de sluwe en wendbare buizerd, de wonderschone en tegelijkertijd vertederende uil en ook de luie maar slimme gier. Onder zijn toezicht worden de vrij vliegende vogels op commando teruggeroepen en landen weer zeker en snel op de handschoen van de deelnemer die meestal positief overrompelt is door deze ervaring.

Onze valkeniers en vogels zijn professionals die hun sporen in de wereld van de beroepsvalkerij al verdiend hebben. Indien de opdrachtgever bepaalde thematiek in het verhaal van de valkenier verwerkt wil zien is dit uiteraard geen probleem. Wij beschikken altijd over voldoende vogels en valkeniers zodat een optimale bedrijfsvoering gewaarborgd is. Indien gewenst kan er ook in gebouwen/zalen gevlogen worden.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven. Ook voor een Coronaproof activiteit ben je bij GH Events aan het juiste adres.

Demonstratie valkenieren bij GH Events

Hoe bijzonder is het om een leuke foto te maken met een stoere valk op je arm of hoe gaaf is het dat een gier tussen je benen doorloopt. Geniet maar van deze interessante demonstratie.

Wij werken onder andere voor: