MENU
Workshop karikatuur tekenen

De workshop karikatuur tekenen is bijzonder geschikt voor bedrijven. Tijdens de workshop wordt met verschillende technieken en vooral veel humor, de kunst van het karikatuur tekenen bijgebracht.

Een persoon uit de groep als voorbeeld gebruiken werkt altijd goed om het ijs te breken. Het workshop terrein wordt omgebouwd tot een atelier. Voorbeelden worden opgehangen, materialen zijn aanwezig, de setting is klaar om binnen een korte tijd uw collega’s op een andere wijze te kunnen zien en tekenen.

Tijdens het tekenen loopt de kunstenaar rond om tips te geven.

Een enerverende en actieve workshop karikatuur tekenen, waar nog lang over nagepraat zal worden! Tekenervaring is helemaal niet nodig, alleen enthousiasme!

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven. Ook voor een Coronaproof activiteit ben je bij GH Events aan het juiste adres.

Workshop karikatuur tekenen bij GH Events

En talenten aanwezig in de groep deelnemers? Tijdens en na afloop zal er menigmaal vrolijk gelachen worden om de resultaten van de kunstenaars. Heerlijk om eens te overdrijven en iemand een iets langere nek te geven of een vollere toet.

Wij werken onder andere voor: