MENU
Laser Kleiduifschieten

Er zijn steeds vijf deelnemers die het lasergeweer te hand nemen en proberen de kleiduiven te raken. Je mag de trekker twee maal overhalen en dan maar hopen of je raak geschoten hebt. Je kunt meteen op het scorebord zien of dat zo is. De vijf schutters schieten een serie en dan zijn de volgende vijf schutters aan de beurt. Het doorwisselen kan vrij snel zodat alle deelnemers voldoende aan de beurt komen. Er kunnen diverse programma’s ingevoerd worden zodat er voldoende afwisseling is tijdens de workshop laser kleiduif schieten.

Wij kunnen ook goed opschalen mochten er grotere groepen voor deze activiteit kiezen.

Bij heel slecht weer kijken wij of het programma buiten door kan gaan. Eventueel wijken wij dan uit naar een binnenlocatie of vergaderzaal waar me dan gaan schieten op lampen die aanflitsen. Ook kan er een alternatief aangeboden worden.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshop kleiduifschieten bij GH Events

Concentratie, mikken en knallen. Een leuke laagdrempelige activiteit waar bijna iedereen aan kan meedoen. Deze activiteit is ook zeer geschikt in grotere doordraai programma’s.

Wij werken onder andere voor: