MENU
Workshop Salsa dansen

Tegenwoordig helemaal hip, heerlijk die vrolijke Caribische klanken die u meteen aan vakantie doet denken. En helemaal geweldig is als u zich hier helemaal op uit kunt leven!
Natuurlijk heel gezellig als u met uw collega’s of vrienden bent om je eens lekker te laten gaan.

De workshop salsa dansen bestaat uit los dansen om de basispassen en verschillende leuke moves aan te leren. Daarna gaat men samen dansen, hierbij leert men verschillende leuke figuren.

Er zijn verschillende dansstijlen in een workshop mogelijk. U kunt zelf een combinatie maken, afhankelijk van de duur van de workshop.U kunt kiezen uit Merengue, Salsa of  Bachata. U kunt het helemaal aan uw wensen aanpassen. Geschikt voor groepen vrouwen en mannen, alleen vrouwen is ook mogelijk.

Aan het eind van de workshop salsa dansen geven wij nog een spetterende demonstratie. Wij geven de workshop met twee personen. Wij zorgen voor de muziek.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven. Ook voor een Coronaproof activiteit ben je bij GH Events aan het juiste adres.

Workshop salsa dansen bij GH Events

Wat een heerlijke workshop, samen dansen is gewoon een gave activiteit. Tel daar bij op de enthousiaste begeleiders en het feest is compleet! Hiernaast ziet u een aantal foto’s die u een beeld geven van deze workshop.

Wij werken onder andere voor: