MENU
Workshop jongleren

“Onspanning en activiteit in één”

Het is algemeen bekend dat jongleren de groei van hersenen stimuleert en de motoriek verbeterd. Maar wist u ook dat jongleren het zelfvertrouwen versterkt en stress verlagend werkt? Bovendien is het voor geschikt voor mensen van alle leeftijden en achtergronden; het in de lucht houden van drie balletjes is een kunst die u binnen een half uur kunt beheersen tijdens een workshop jongleren.

“Gezien? Nu zelf aan het werk!”

Jongleren is eenvoudig en ongecompliceerd, en het leuke is: u kunt het overal doen! Na een korte maar spetterende jongleerintroductie gaan de deelnemers zelf aan de slag met de ‘kunst van het loslaten’. Doordat de workshop jongleren stapsgewijs is opgebouwd leert iedereen op een makkelijke manier hoe te jongleren.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven. Ook voor een Coronaproof activiteit ben je bij GH Events aan het juiste adres.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s. Hiernaast ziet u een aantal foto’s die u een beeld geven van deze workshop.

Wij werken onder andere voor: