MENU
Over GH Events

GH Events is een onafhankelijk organisatiebureau opgericht door Geert Hendriks. Na 10 jaar lang ervaring te hebben opgedaan bij verschillende organisatiebureaus heeft hij begin 2004 de stap genomen om voor zichzelf te beginnen. Inmiddels is GH events uitgegroeid tot een organisatie waar ruim 50 professionele instructeurs aan het werk zijn om u een fantastische dag te bezorgen.

Werkwijze:
Wij vinden het belangrijk om ruim de tijd te nemen voor onze klanten en proberen al hun wensen samen te voegen tot een programma op maat. Na het eerste verkennende gesprek volgt er een programmavoorstel. Spreekt het programma aan dan kan er een locatiebezoek volgen en wordt er een optie geplaatst.

Als er accoord gegeven wordt voor het programma volgt er een bevestiging en worden alle opties definitief gemaakt. Tot op de evenementendag blijven wij in contact om de laatste details door te nemen. Op de evenementendag zelf is een projectleider aanwezig om samen met de instructeurs het project in goede banen te leiden.

Ik ontmoet u graag op één van de evenementen of workshops!

Vriendelijke groeten,

Geert Hendriks

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven. Ook voor een Coronaproof activiteit ben je bij GH Events aan het juiste adres.

Wij werken onder andere voor: