MENU
Over GH Events

GH Events is een onafhankelijk organisatiebureau opgericht door Geert Hendriks. Na 10 jaar lang ervaring te hebben opgedaan bij verschillende organisatiebureaus heeft hij begin 2004 de stap genomen om voor zichzelf te beginnen. Inmiddels is GH events uitgegroeid tot een organisatie waar professionele instructeurs aan het werk zijn om u een fantastische dag te bezorgen.

Werkwijze:
Wij vinden het belangrijk om ruim de tijd te nemen voor onze klanten en proberen al hun wensen samen te voegen tot een programma op maat. Na het eerste verkennende gesprek volgt er een programmavoorstel. Spreekt het programma aan dan kan er een locatiebezoek volgen en wordt er een optie geplaatst.

Als er accoord gegeven wordt voor het programma volgt er een bevestiging en worden alle opties definitief gemaakt. Tot op de evenementendag blijven wij in contact om de laatste details door te nemen. Op de evenementen dag zelf is een projectleider aanwezig om samen met de instructeurs het project in goede banen te leiden.

Ik ontmoet u graag op één van de evenementen of workshops!

Persoonlijk bericht:

Op dit moment van schrijven, mei 2021, realiseer ik mij eens te meer wat een mooi vak ik heb. Er is gelukkig weer licht aan het eind van de tunnel, we mogen weer organiseren. De aanvragen komen weer binnen en wat is dat heerlijk! Na bijna anderhalf jaar geen of bijna geen opdrachten gehad te hebben kan ik weer offertes versturen en projecten plannen. Het is fantastisch om met enthousiaste mensen een gezamenlijk moment te beleven, een leuke workshop of een uitdagend programma. In 99,99 % van alle events zie ik tevreden gasten die na afloop ons bedanken en naar binnen wandelen voor het vervolg van de meeting of lekker naar het terras gaan voor een borrel of BBQ.

Het leven is mooi!

Vriendelijke groeten,

Geert Hendriks

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven. Ook voor een Coronaproof activiteit ben je bij GH Events aan het juiste adres.

Wij werken onder andere voor: