MENU
Lach workshop

Lachen vermindert stress, verzacht de pijn, versterkt de afweer en geeft ons meer energie.

Meestal lachen we om “iets” zoals een goede grap, een leuke situatie of een komische film… Maar heb je al eens gelachen om “niets”?

De lach workshop is een ontspannende activiteit waarbij er in groep wordt gelachen zonder één enkele reden. Een lachsessie / lach workshop bestaat uit diverse ludieke lachstimulerende oefeningen en relaxatietechnieken die de deelnemers in een goede stemming en dichter bij elkaar brengen.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshop Lachen bij GH Events

Buikpijn van het lachen, jazeker, het kan. Wat een ontzettende leuke en bijzondere workshop. Hiernaast ziet u een aantal foto’s die u een beeld geven van deze workshop.

Wij werken onder andere voor: