MENU
Workshop sieraden maken

Vind je het leuk om samen met vriendinnen of collega’s mooie sieraden te verwezenlijken? Dan is de workshop sieraden maken echt iets voor jou. We kunnen jouw locatie namelijk omtoveren tot een gezellig sieraden atelier. Het is een leuke, maar voornamelijk creatieve workshop die je in goed gezelschap kunt uitoefenen, op elke gewenste locatie binnen Nederland.

Voorbeelden van sieraden
De deelnemers van de workshop sieraden maken komen binnen en zien een grote collectie materialen en verschillende voorbeelden. Wanneer je de voorbeelden ziet denk je al snel dat dat onmogelijk is om na te maken, maar het tegendeel is echter waar tijdens de workshop sieraden maken.

Zelf je eigen sieraden maken
Na een instructie over de verschillende gereedschappen en materialen, die bij de workshop gebruik worden, gaan we een aantal basistechnieken oefenen. Wanneer tijdens de workshop sieraden maken de materialen zijn uitgekozen gaan de deelnemers onder een persoonlijke begeleiding aan de slag.

Je kunt kiezen uit verschillende modellen armbanden of kettingen. Voor het maken van de sieraden hebben de deelnemers keuze uit heel veel verschillende soorten kralen, in diverse kleuren, maten en materialen.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven. Ook voor een Coronaproof activiteit ben je bij GH Events aan het juiste adres.

Workshop sieraden bij GH Events

Een heerlijke relaxte workshop voor de deelnemers, een eigen sieraad maken is natuurlijk super leuk om te doen.

Wij werken onder andere voor: