MENU
Diverse workshops op iedere locatie in binnen - en buitenland.

Workshops zijn kennismakingsactiviteiten van ongeveer een uur à anderhalf uur. Bij grotere groepen kan de klant meerdere workshops selecteren waar de deelnemers uit kunnen kiezen. Er wordt altijd een maximum gesteld aan het aantal deelnemers per workshop. Het aantal mensen wat kan deelnemen is erg afhankelijk van de workshop en de beschikbare ruimte. Wat bijzonder is aan het volgen van een workshop is dat de meeste mensen voor het eerst van hun leven iets gaan doen wat ze nog nooit hebben gedaan en waar ze tot nu toe alleen nog maar aan gedacht hebben. De ervaring leert dat de deelnemers hierdoor zeer gedreven zijn en super enthousiast.

De workshops staan onder begeleiding van professionele vakmensen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Deze experts weten als geen ander hoe men met deze leergierige deelnemers moet omgaan om ze maximaal te laten genieten. Op een zeer leuke en spontane manier zal er vanaf de basis begonnen worden om uiteindelijke tot een climax te komen. In een korte tijd hebben de deelnemers mogen ruiken aan een voor hun nieuwe ervaring en nemen dat positieve gevoel mee naar huis.

Er zijn enorm veel mogelijkheden op het gebied van workshops. Ook kunnen de workshops op diverse locaties aangeboden worden, ook op uw eigen locatie. Sommige workshops kunnen prima buiten aangeboden worden terwijl andere beter binnen tot hun recht komen.

Moet het heel sportief zijn of mag het wat rustiger aan en zoekt u het meer in het creatieve? Of wilt u iets heftigs doen of juist iets culinairs? Vaak is het zo dat er een mix van verschillende workshops uitgekozen wordt zodat iedereen aan z´n trekken kan komen. Zowel jong als oud, sportief of juist iets minder sportief.

Filter ons aanbod