MENU
Workshop bootcamp

Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body workout is voor mannen en vrouwen en alle fitnessniveaus. Met Bootcamp Training bouw je je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Een training bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen en dat allemaal in de natuur. Heerlijk training in de buitenlucht, back to basics!

Wij werken alleen met gecertificeerde, ervaren en gemotiveerde trainers. Humor, creativiteit en passie zijn elementen die je ziet terugkomen tijdens de trainingen.

Naast reguliere Bootcamp Training bieden we diverse specials aan op het gebied van hardlopen, intervallen en afvallen.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Bootcamp met GH Events

Naast bovenstaande workshop biedt GH Events ook de back to basic bootcamp aan. Onder begeleiding van een enthousiaste specialist wordt er lekker buiten gewerkt. Alles wat men maar tegen komt in de natuur en kan gebruiken, wordt gebruikt. Laagdrempelig en heel gezellig!

Wij werken onder andere voor: