MENU
Cocktail workshop

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het volgen van een cocktail workshop op elke gewenste locatie binnen nederland. Caiparinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise en de onovertroffen Strawberry Martini. Je schudt ze zo uit je mouw nadat je de cocktail workshop van GH events hebt meegemaakt. Deze cocktail workshop is ideaal voor een teamuitje of als teambuilding activiteit.

Overheerlijke cocktails maken
Tijdens onze cocktail workshop richten we de tafels in met alle benodigdheden om zelf cocktails te leren shaken. Na een korte uitleg/introductie ga je zelf aan de slag. De cocktailworkshop duurt zo’n 60 tot 90 minuten, inclusief 2 a 3 cocktails per persoon. De cocktails kunnen zowel alcoholisch als non-alcoholisch zijn.

Geschiedenis van de cocktail
Wanneer je een van onze cocktail workshops volgt, vertellen we je graag over de geschiedenis van de cocktails. Hoe deze is ontstaan, verschillende technieken om cocktails te maken en het verhaal achter de cocktail. Kortom: Een cocktail workshop is niet alleen leuk en ontspannend om te doen, het is ook nog eens leerzaam.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops bij GH Events

Zeer smaakvolle workshop waar je een aantal heerlijk cocktails mag maken. De bartender verteld je leuke weetjes over de cocktails.

Wij werken onder andere voor: