MENU
Een evenement op maat

Speciale evenementen kenmerken zich door een unieke locatie of een bijzondere aanleiding van het evenement. Bijvoorbeeld het 25 jarig jubileum van het bedrijf, een afscheid van een directielid, een feestelijke opening van een nieuw pand, etc.

Het voortraject is intensief omdat er veel zaken zeer nauwkeurig besproken moeten worden. Het duidelijk inventariseren van de wensen is vaak het halve werk van een geslaagd evenement. Door onze ervaring kunnen wij direct inhaken op deze wensen en al wat ideeën ventileren met de klant.

Ook vergaderarrangementen behoren tot de speciale evenementen. Meerdere combinaties zijn mogelijk met het vergaderen. Of het nu een sportief of creatief karakter heeft, een break wordt vaak als zeer prettig en nuttig ervaren. Want wat is er nu lekkerder dan na of tijdens een intensieve sessie even een frisse neus te halen of met iets totaal anders bezig te zijn?

Als u zelf al een vergaderlocatie heeft gevonden dan kunnen wij, als daar mogelijkheden voor zijn, een leuke passende activiteit aanbieden. Als uzelf nog geen vergaderlocatie heeft gevonden dan kan GH Events u adviseren. GH Events heeft zeer geschikte locaties in zijn bestand. Locaties waar de meest uiteenlopende activiteiten worden aangeboden.

Incentives behoren ook tot de speciale evenementen. Mensen stimuleren en motiveren. Klanten of eigen personeel verrassen met creatieve ideeën en zorgen voor een perfecte uitvoering, exact afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen, wensen en ideeën en het beschikbare budget.

GH Events werkt samen met specialisten in de ontwikkeling en organisatie van naar uw wens samengestelde avontuurlijke en inspirerende incentives; van ééndaagse evenementen dichtbij huis tot verre reizen naar de meest adembenemende plekken der aarde.

Uitgangspunt van alle incentives is het doel dat u ermee voor ogen heeft. Of het nu gaat om het motiveren van uw medewerkers, het versterken van de band met uw relaties of het belonen van uw personeel voor getoonde inzet. Wij zorgen dat het gewenste effect bereikt wordt.

Samen op pad? Bel of mail ons dan gerust.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven. Ook voor een Coronaproof activiteit ben je bij GH Events aan het juiste adres.

Wij werken onder andere voor: