MENU
Yoga workshop

Een yoga workshop is niet alleen prettig en ontspannend om uit te oefenen. Maar het kan ook een zeer inspirerende en bindende activiteit zijn om samen met uw vrienden of collega’s te doen. Een yoga workshop kan op diverse locaties in Nederland worden uitgeoefend, uiteraard ook op uw gewenste locatie.

Een workshop Hatha Yoga
Hatha Yoga is een actieve vorm van bewegen die met concentratie en met haar binnen gerichte aandacht beoefend wordt. De deelnemers leren om hun lichaam en geest te observeren in plaats van lichamelijke signalen te negeren of te piekeren. Tijdens de yoga workshop worden de deelnemers zich bewust van hun ademhaling en leren om bewust te ontspannen. Het beoefenen van een yoga workshop levert dus een gezond lichaam en een rustige geest op.

De basis van Yoga
Tijdens een van onze yoga workshops maken de deelnemers op een toegankelijke en zeer inspirerende manier kennis met de basis van yoga, waaronder:

Eenvoudige lichaamsoefeningen (asana’s);
Ademtraining (pranayama);
Meditatie, concentratie en aandachtigheid;
Bewuste ontspanning.
Alle onderdelen van een yoga workshop dragen bij om het lichaam te versoepelen, de geest te versterken, de ontspanning te verdiepen en uiteraard ook om de concentratie te vergroten.

Yoga workshop is voor iedereen
Omdat de inhoud van de yoga workshop wordt aangepast aan het niveau en de wensen van de groep, is deze geschikt voor iedereen. Of u nu wel of geen ervaring heeft met yoga, jong of oud, fit of niet zo fit bent .. Een yoga workshop is voor iedereen ontspannend.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshop yoga bij GH Events

Heerlijke workshop om bijvoorbeeld een drukke werkdag mee te beginnen. Compleet tot rust komen is wat er zal gebeuren. Vol energie kun je dan starten met de meeting.

Wij werken onder andere voor: