MENU
Segway tour

Wij verzorgen segway tours voor kleine en grote groepen op een locatie naar keuze door heel Nederland. Voor het organiseren van een segway tour maken we in overleg met de opdrachtgever een route op maat. Zijn er bepaalde plekken waar u langs wilt rijden tijdens de segway tour? Of weet u een soms leuke locatie voor een koffiebreak tijdens de tocht? Dan zorgen onze ervaren begeleiders ervoor dat we daar een korte tussenstop maken tijdens de segway tour.

Voorbereiding op de Segway Tour
Om te beginnen geven we een uitgebreide uitleg over de segway. We leggen dan uit hoe het apparaat werkt en hoe je er eigenlijk op moet rijden. Zeker voor de mensen die nog nooit een segway tour hebben gedaan, is het belangrijk dat u weet hoe een segway bestuurd moet worden. Na de uitgebreide instructie kunnen de deelnemers hun segway skills botvieren op een parcours voor behendigheid. Wanneer alle deelnemers zich vertrouwd voelen met de segway, dan gaat de segway tour van start. Onder begeleiding van onze instructeurs uiteraard.

Segway tour op locatie
Het is ook mogelijk om met de segway op de gewenste locatie te blijven. Daar kan bijvoorbeeld een hindernis baan worden opgezet. Tal van hindernissen die je moet overwinnen. Het is ook mogelijk om de segway tour uit te breiden met het voetbalspel, ontzettend leuk!

Kortom: Wilt u samen met vrienden of collega’s een leuke segway tour rijden? Informeer dan bij GH Events en wij organiseren naar aanleiding van uw wensen een ontspannende segway tour.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Segway tour bij GH Events

Wilt u samen met vrienden of collega’s een leuke segway tour rijden? Informeer dan bij GH Events en wij organiseren naar aanleiding van uw wensen een ontspannende segway tour. Hiernaast ziet u een aantal foto’s die u een beeld geven van deze workshop.

Wij werken onder andere voor: