MENU
Workshop Wijn proeven

Tijdens een ca. 2 tot 2,5 uur durende proeverij worden er altijd minimaal 8 verschillende wijnen geproefd uit zowel de oude als uit de nieuwe wijnlanden.

De samenstelling van de wijnen kunnen per proeverij verschillen, zo kunt u denken aan een wijnproeverij speciaal samengesteld met zomerwijnen, of wijnen speciaal voor tijdens de feestdagen etc. Gedurende de proeverij die begint met een uitleg over de juiste proeftechniek word ook uitgebreid uitleg gegeven over de herkomst van de geproefde wijnen alsmede algemene informatie over wijnen aller aard, actuele ontwikkelingen en trends over wijnen etc.

Daarnaast hebt u tijdens de avond uiteraard de gelegenheid om zoveel te vragen wat u maar wilt. Voor een vaste prijs word de proeverij voor u verzorgd inclusief de geproefde wijnen, glaswerk, kannen met water, proefformulieren en stukjes stokbrood om uw smaak te neutraliseren.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven. Ook voor een Coronaproof activiteit ben je bij GH Events aan het juiste adres.

Workshop wijn proeven bij GH Events

Zeer interessante workshop die voor wijn liefhebbers goed in de smaak zal vallen. Een keur aan topwijnen mogen hier geproefd worden. Kortom, een heerlijke workshop!

Wij werken onder andere voor: