MENU
Workshop pokeren

Wat kunt u tijdens de workshop pokeren verwachten? Een algemene inleiding over poker gevolgd door een snelle maar complete uitleg over het spel. Dit wordt op een professionele wijze uiteengezet door onze zeer ervaren pokertrainers. Aan echte pokertafels met echte pokerfiches. Vervolgens worden er een aantal speeltips en –strategieën uitgelegd. Deze fase is interactief, goed te volgen, niet al te formeel en duurt ongeveer een half uurtje.

Vervolgens komt het leukste moment van de middag of avond: het spelen van een toernooi waarbij alle deelnemers kans maken op de uiteindelijke overwinning. Wij kunnen meerdere tafels regelen zodat er een tafel met gevorderden en bv. een tafel met beginners samengesteld kan worden. Kortom: iedereen kan deelnemen aan een workshop pokeren.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshop pokeren GH Events

Welke deelnemer heeft de beste pokerface of wie durft goed te bluffen en zo de fiches te winnen. Uitdagende workshop geschikt voor beginners en gevorderden. Hiernaast ziet u een aantal foto’s die u een beeld geven van deze workshop.

Wij werken onder andere voor: