MENU
Workshop handlezen

Wie een luchtige workshop met diepgang zoekt is bij ons aan het goede adres. De combinatie van het leren van de basisbeginselen, het direct bij elkaar kunnen toepassen en de persoonlijke aandacht die we aan ieder geven, maakt deze workshop handlezen voor alle deelnemers tot een boeiend feestje.

Deze workshop biedt een blik in de al oude kennis van het handlezen.
Wie is er niet benieuwd naar wat handen kunnen vertellen. Wat vertellen handen eigenlijk? In deze workshop handlezen wordt antwoord gegeven op deze vraag.

Een deel is de theorie. Die dingen, die makkelijk in de hand te herkennen zijn, worden uitgelegd. Het andere deel bestaat uit het kijken in elkaars handen, zodat de theorie duidelijk en beeldend wordt. Vervolgens kijk ik in ieders handen om er een persoonlijk tintje aan te geven.

Het resultaat is dat je niet alleen leert handlezen, maar ook nog informatie krijgt over jezelf.

Foto’s in slider: De Beeldredaktie / Marco Okhuizen

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshop handlezen bij GH Events

Hoe bijzonder om te horen wat de lijnen in je hand betekenen, ben je al benieuwd?

Wij werken onder andere voor: