MENU
Paarden mennen

Een volwassen paard trekt de kar over het terrein terwijl uw collega’s mee mogen rijden. Zelf zit u aan de teugels met de leermeester ernaast.
Jazeker, zelf op de bok aan het stuur een volwassen paard begeleiden. En het mooie is dat het geschikt is voor alle leeftijden!
Een zeer ervaren instructeur komt aanrijden en gaat met de groep aan de slag.
Deze kar kun je vergelijk met een les auto (De instructeur heeft ook een eigen rem). 1 deelnemer neemt naast hem plaats voor op de bok en een aantal collega’s kunnen achterop staan, deze moeten meebewegen in de bochten. De eerste deelnemer krijgt instructie over hoe hij het paard moet sturen en voorwaarts moet laten gaan. Dit begint met het vasthouden van de teugels. Dan beginnen ze rustig het parcours te verkennen en niet onbelangrijk het nemen van de poortjes zonder de ballen van de pionnen af te stoten.
Dan wisselt de voorste persoon met één van de collega’s en herhaalt dit. Uiteraard gaat dit steeds sneller.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshop paarden mennen bij GH Events

Indrukwekkend, twee van zulke prachtige dieren. Hoe gaaf om te proberen die onder controle te houden en ze het juiste pad te laten volgen.

Wij werken onder andere voor: