MENU
Workshop Film maken

In één dagdeel meer leren over camera, script schrijven, storyboard, regisseren, etc.  En bovendien zelf actief een mini-speelfilm of commercial maken.  Veel plezier én een concreet eindresultaat !

Ieder team maakt een filmpje van 2 à 5 minuten. Dit lijkt kort, maar is langer dan u denkt…
Onderwerp/thema op deze dag kunt u zelf bepalen! De ervaring leert dat de onderwerpen met deze workshop vanuit een hele andere hoek bekeken worden en visueler worden.U doet zelf alles van A tot Z: script schrijven, storyboard maken, filmen, regisseren en natuurlijk acteren!
De filmcrews/teams kiezen een camerapersoon en regisseur, die vervolgens instructie krijgen over cameravoering en regie. De rest van de crewleden kunnen dan alvast starten met een brainstorm sessie m.b.t. het te verfilmen script.

Regisseur en camerapersoon voegen zich na 10 minuten bij hun teamleden. De scripts krijgen nu een vaste vorm, bijgestaan door de rondlopende, professionele begeleiding. De rollen worden verdeeld en het filmen kan beginnen, in en rond de overeengekomen locatie. Na instructie en script schrijven is er meestal nog zo’n 2 uur over voor het filmen zelf.

Zodra de meesterwerken gereed zijn, worden de materialen ingeleverd en zit het programma er op. In de dagen na de Film Workshop worden de filmpjes vervolmaakt met knappe montage en zullen de resultaten op DVD worden toegestuurd.

Concluderend:
Een erg leuke, creatieve en leerzame middag, waarbij een evt. thema op een andere manier gaat “leven” en er bovendien sprake is van een sterke teambuilding.
Zeer geschikt voor een relatief “kleine” groep, die binnen het budget toch een originele workshop willen beleven!

Meer weten over de workshop film maken? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshop Film maken bij GH Events

Wie gaat de hoofdrol opeisen? en heeft de regisseur het in de hand? Samen aan de slag voor een tof eindresultaat!

Wij werken onder andere voor: