MENU
Workshop boksen

Een leuke workshop boksen waarbij de deelnemers de basis beginselen van het boksen wordt bij gebracht. Natuurlijk gebeurd alles in een fijne sfeer dus er wordt NIET onbezonnen op elkaar ingeslagen, agressie is uit den boze!

Nadat de instructeur zich heeft voorgesteld wordt er begonnen met een goede warming-up, dus rekken en strekken. Dan is het tijd om de bokshandschoenen aan te trekken. Diverse combinaties en basistechnieken worden door onze begeleiders gedemonstreerd en uitgelegd. Uiteraard gaat u hiermee zelf ook aan de slag. Regels, tips en trucs worden u gaandeweg toevertrouwd.

Ervaring is niet nodig, dus iedereen kan meedoen!

Het is verstandig om sportkleding te dragen, grote kans dat u het warm gaat krijgen. Deze workshop boksen wordt verzorgt door Hüsnü Kocabas. Militair wereldkampioen en top amateur in Nederland.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshop boksen bij GH Events

Heerlijk sparren met je collega’s, eindelijk legitiem iemand eens even aanpakken. Plezier en een paar zweetdruppeltjes verzekerd.

Wij werken onder andere voor: