MENU
Workshop goochelen

Als u op zoek bent naar een perfecte mix tussen entertainment en activiteit dan zit u met de workshop goochelen goed! Tijdens een goochelworkshop leert u trucs die altijd en overal gedaan kunnen worden met voorwerpen die voorhanden zijn. Na een korte maar humoristische introductie gaan de deelnemers zelf aan de slag met de ‘kunst van het onmogelijke’.

Binnen een uur tijd leren de deelnemers een aantal technieken en trucjes die ze direct daarna kunnen doen. Ze gaan niet alleen actief aan de slag maar kunnen ook regelmatig achterover zitten en genieten van spontane interactie gecombineerd met stand-up goochelen. Doordat de workshop goochelen stapsgewijs is opgebouwd leren de deelnemers niet alleen trucjes, maar wordt er ook inzicht verkregen in de psychologie achter de goochelkunst.

Voor ieder feest of receptie bieden wij ervaren en humoristische tafelgoochelaars aan. Deze specialisten lopen rond en komen even positief binnenvallen bij een groepje en doet dan een truc. Zo snel als hij gekomen is is hij ook weer vertrokken en zoekt een ander groepje uit. Pas op voor jou horloge of portemonnee want ze zijn vingervlug!

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshop goochelen bij GH Events

Nee, dat kan niet!, hoe bestaat het? Hoe doet hij dat? Onmogelijk! Heerlijke uitspraken van deelnemers die onze specialisten aan het werk zien. Hoe leuk als je dan zelf ook een truc leert die je thuis weer kunt laten zien.

Wij werken onder andere voor: