MENU
Graffiti workshop

Normaal gesproken is het verboden om graffiti tegen muren te spuiten, de kans is dus zeer aanwezig dat u nog nooit graffiti gespoten heeft. Tijdens onze graffiti workshop leert u in een korte tijd de basistechnieken van het spuiten. Wanneer de graffiti workshop afgelopen is, mag u uw eigen werk gewoon mee naar huis nemen.

Begeleiding van de graffiti workshop
De graffiti workshop wordt begeleid door ervaren kunstenaars die u in eerste instantie helpen een ontwerp te schetsen. Deze schets wordt de basis van uw kunstwerk. Daarna leert u om te gaan met de vele kleurmogelijkheden, mooie kleurovergangen te maken en de juiste vormen en verhoudingen te gebruiken.

Een creatieve workshop
Een graffiti workshop stimuleert u om het uiterste uit uw creativiteit te halen. Het is dan ook een leuke activiteit die ook goed te gebruiken is als teambuildings activiteit. We kunnen er voor kiezen om een actueel thema binnen uw bedrijf of een gezamenlijk kunstwerk te maken tijdens de graffiti workshop.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshop graffiti bij GH Events

In kleine groepjes ga je een kunstwerk maken, eerst een plan bedenken, kleuren kiezen en het idee op het board zetten. Heerlijke workshop om je met je team eens goed uit te leven.

Wij werken onder andere voor: