MENU
Workshop streetbeat

Door gebruik te maken van “afvaltonnen” wordt een divers en uniek klankspectrum verkend en ingezet. Door de verschillende dikten en grootte van de tonnen te gebruiken maken we een ritmisch stuk gebruikmakend van lage en hoge tonen. Iedere vorm om ons heen maakt geluid en dat is dan ook de kern van de workshop. Het blijkt altijd weer verrassend voor de deelnemers om te ervaren dat je met afvaltonnen een volwaardig muziekstuk kunt maken.

We starten met het verkennen van de geluiden die in iedere ton zitten. Bovenkanten, randen, zijkanten enz. geven allemaal een eigen geluid en verschillen ook nog eens per type ton qua volume maar ook toonhoogte.

Na de verkenning gaan we een aantal korte patronen van de grond af aan opbouwen waarbij de nadruk ligt op lekker spelen, maar zeker ook zaken als “kijken”, “luisteren”, “reageren” en “je laten leiden” een onderdeel zijn. Muziek is als een gesprek en heeft dus ook dezelfde kenmerken

We eindigen de workshop door een aantal patronen tegelijkertijd in groepen tegen elkaar in te laten spelen. Per patroon is het niet ingewikkeld maar het “stapelen ” van meerdere patronen maakt het wel spannend.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshop street beat bij GH Events

Wat een geluid en wat een volume, met z’n allen het ritme spelen wat onze specialist aangeeft. Heerlijk om je zo met de groep uit te leven.

Wij werken onder andere voor: