MENU
GPS Tocht

Met de GPS tocht, gaat u op pad met een GPS-systeem. Een GPS (Global Positioning System) is een hightech navigatiesysteem ter grootte van een mobiele telefoon dat signalen van satellieten opvangt, waardoor men overal ter wereld de positie kan bepalen.

Door het invoeren van de juiste gegevens tijdens de GPS tocht, begeven de deelnemers zich met dit toestel naar het goede waypoint.

Op deze verschillende waypoints worden verschillende opdrachten verzorgd. Dat kunnen denkopdrachten zijn of doe opdrachten. De invulling van de opdrachten tijdens de GPS tocht, is afhankelijk van de ligging van de tocht.

De opdrachten op het waypoint dienen de groepen zo snel of accuraat mogelijk af te leggen. Nadat de opdracht is voltooid, kan de groep het volgende waypoint activeren.

Er wordt getracht een tocht uit te stippelen waarbij de mooiste plekken van de omgeving getoond worden.

Er worden … teams geformeerd. 1 instructeur is aanwezig om te assisteren bij de opstart en de tocht.

Kledingadvies

Sportieve vrijetijdskleding en wandelschoenen worden aanbevolen. Bij minder weer of koud weer kan de tocht gewoon doorgaan, houdt dan rekening met de kleding. Bij mooi weer is een flesje water altijd prettig om mee te nemen.

Algemeen: De tocht kan eventueel ook met diverse voertuigen uitgevoerd worden. Denk aan de fiets of een e-step. Meest voorkomend is toch de gps wandeltocht.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

GPS Tocht Informatie

Duur: 1,5 – 2,5 uur afhankelijk van de locatie
Locaties: heel Nederland
Minimaal 10 deelnemers
Maximaal 30 deelnemers
Grotere groepen op aanvraag
Kosten: € 450,00 (gps-wandeltocht)

Prijzen zijn excl. 21% btw, reiskosten € 0,45 /km per instructeur, parkeerkosten en locatie kosten.

Voor het uitzetten van een GPS tocht op een nieuwe locatie rekent GH Events € 290,00 excl. btw, reiskosten en parkeerkosten.

Wij werken onder andere voor: