MENU
De gezellige Hollandse of Internationale Pub Quiz

Een quiz vol vragen over Nederland, algemene vragen, sport, helden, muziek, film en nieuws. De teams nemen het in deze spannende quiz tegen elkaar op. Wie kan het beste spellen, wie kan er het beste meezingen met Nederlandstalige klassiekers en wie weet het meest van de Nederlandse geschiedenis? De teamleden mogen overleggen en vullen het antwoord in op het whiteboard.

Van wie was het nummer ‘radar love’ ook alweer? En wie weet er nog over welke plant Doe Maar zong?

Na 10 fragmenten of vragen worden de antwoorden gezamenlijk nagekeken. De teams zitten aan tafel of staan aan een statafel.

Ongeveer 5-6 deelnemers per team is het leukste!

Als u het leuk vindt mag u zelf ook tien, of meer, vragen aanleveren over de organisatie. Deze vragen worden dan door de quizmaster gesteld aan de deelnemers.

Gezelligheid, ontspanning en een lekker drankje en hapje maken deze middag/avond tot een succes!

Mogelijke inhoud Quiz:

Diverse fotoronden met o.a. bekende Nederlanders, jaartallen ronde, reclame ronde, ronden met Hollandse hits, ronde met tv series, film ronde, weetjes ronden, top 2000, spellingsronde.

Algemeen:

U mag .. teams maken die iedere keer een ronde van 10 vragen/fragmenten voorgeschoteld krijgen.

Er komt een winnend team uit de bus. U mag zelf een prijsje voor het winnende team verzorgen of wij kunnen dat doen.

U mag natuurlijk zelf de team indeling maken. Wel belangrijk dat de teams even groot zijn zodat de pubquiz eerlijk kan verlopen en ieder team evenveel kans maakt op de overwinning.

Voor ieder team moet er een tafel of sta tafel geplaatst worden in de zaal. Ook voor de quizmaster moet er 1 sta tafel geplaatst worden.

Wij nemen zelf een geluidsinstallatie, voorzien van microfoon, mee die voldoende volume heeft voor een groep van 200 deelnemers.

Halverwege de pubquiz kan er een korte pauze gehouden worden voor de deelnemers die even gebruik willen maken van het toilet en / of even willen roken.

 

Voor internationale groepen / gasten hebben wij ook een Wereld Pub Quiz!!!

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Pub Quiz Informatie

Duur van het spel: 1 tot 2,5 uur
Locaties: heel Nederland en buitenland
Reiskosten: € 0.45 vanaf Tilburg
Groepen t/m 25 deelnemers € 450,00
Iedere extra deelnemer € 13,50 p.p.

Prijzen zijn excl. 21% btw, reiskosten € 0,45 /km per quizmaster, parkeerkosten en locatie kosten.

Wij werken onder andere voor: