MENU
XL Games

De XL games kenmerken zich door de ludieke inhoud. Iedereen heeft vast wel eens één of meerdere van deze spellen gespeeld. Wij organiseren ze voor de deelnemers in het groot. De XL games zijn een prima invulling voor een vergaderonderbreking of als onderdeel van een compleet activiteiten programma. Ook tijdens een feestavond komen ze goed tot hun recht. Van onderstaande onderdelen kunnen er vier worden gekozen.

Djenga: 

Bij dit reuze spel moeten de teams zo slim mogelijk stenen uit de toren halen en weer plaatsen bovenop de toren. Aanraken is pakken. Laat een team de toren omvallen dan wint het andere team de punten. Als er nog tijd over is volgt een revanche.

 

Mikado:

Het reuze mikadospel is een spel waarbij het aankomt op intelligentie en een vaste hand. Het beginnende team laat de stapel met mikadostokken vallen waarna het andere team nog twee stokken mag verplaatsen zodat het voor het startende team moeilijker wordt.

Vier op een rij:

Welk team heeft als eerste 4 stenen van dezelfde kleur op een rij? Goed kijken en slim de stenen laten zakken.

Twister:

Het bekende spel met de gekleurde stippen in een afmeting van 5×5 meter. Door een draai aan het rad te geven wordt bepaald op welke kleur de deelnemers hun hand of voet moeten plaatsen. Wie weet het langste het evenwicht te behouden?

 

Puzzel opdrachten:

Bij deze opdrachten mogen de deelnemers hun hersenen flink laten werken, diverse opdrachten liggen klaar. Overleggen, luisteren en de tijd bewaken, welk team lost het probleem op en scoort extra punten.

Galgje:

Het ene team bedenkt een woord en het ander team moet het woord proberen te raden. Wanneer het  woord niet geraden wordt hangt de pop aan de 1m 80 hoge galg. Een erg leuk spel!

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

XL games Informatie

Duur: 1 tot 2 uur
Locaties: heel Nederland
Minimaal 25 deelnemers
Kosten: € 15,00 p.p.

Prijzen zijn excl. 21% btw, reiskosten € 0,45 /km per instructeur, parkeerkosten en locatie kosten.

Wij werken onder andere voor: