MENU
Break-in-box

Voor u staat een kist. In de kist zit een mysterieus verhaal dat u met uw team moet oplossen. Maar de eerste vraag is: hoe krijgt u de kist eigenlijk open? Een spel waarbij goede samenwerking is vereist.

Minimale documentatie
De kisten zijn door een museummedewerker samen met minimale documentatie gevonden in het museumdepot. De museummedewerkers hebben geen tijd om uit te zoeken wat er in de kisten zit en vragen u dit om te doen.

Pittige puzzels
De aanwijzingen bestaan uit pittige puzzels en raadsels. Om een kleine tip van de sluier op te lichten: in de kist zit een verhaal uit de 2e wereldoorlog. Twee geliefden zijn elkaar uit het oog verloren. Maar niet uit het hart.

Omgekeerde escaperoom
Het is een soort omgekeerde escaperoom: u moet niet ergens uit, maar juist ergens binnen zien te komen. Welk team weet als eerste de kist te openen, met de inhoud aan de slag te gaan, en het mysterie op te lossen? Probeer samen met vrienden of collega’s de break-in-box te openen en het mysterie te ontrafelen.

Het leuke van deze kisten is dat er 4 identieke exemplaren zijn waardoor u in teams tegen elkaar kan spelen. Welk team lost het raadsel als eerste op? En lukt het de teams binnen de tijd?

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Break-in-box Informatie

Duur: maximaal 1 ½ uur.
Kosten: € 260,00 per box
minimale afname is 2 boxen, 6 deelnemers per box.

Maximaal 30 deelnemers totaal.

Prijzen zijn excl. 21% btw, reiskosten € 0,45 /km per instructeur, parkeerkosten en locatie kosten.

Wij werken onder andere voor: