MENU
Bingo

Bingo komt van het spel lotto, dat al sinds 1530 in Italië werd gespeeld. Bingo als naam komt als verbastering van Beano, de naam van het formulier waarop Bingo werd gespeeld in Amerika rond 1920. De naam Beano komt weer van de bonen, die werden gebruikt om de nummers af te dekken.

Spelverloop:

In zijn meest basale vorm wordt Bingo als volgt gespeeld. De spelleider trekt één voor één een bal met een getal erop, waarna de spelers dit getal op hun eigen bingokaart opzoeken en markeren of doorstrepen. De eerste speler met een kaart, waarvan alle getallen genoemd zijn (volle kaart), roept BINGO en wint. Zo worden er meerdere rondes gespeeld.

Er zijn ook varianten, waarbij diegene wint, die het eerste een horizontale of verticale rij van weggestreepte getallen heeft. Ook kan er gespeeld worden totdat men een O, X, L, een vierkantje of een andere van tevoren afgesproken vorm bereikt is. U mag zelf prijsjes aanschaffen voor de winnaars.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Bingo Informatie

Kosten: € 580,00
Duur: maximaal 1 ½ uur.
T/m 40 pers.
Iedere extra deelnemer € 10,00 p.p.

Prijzen zijn excl. 21% btw, reiskosten € 0,45 /km per spelleider, parkeerkosten en locatie kosten.

Wij werken onder andere voor: