MENU
Wie is de Saboteur

Het spel Wie is de Saboteur is een spel wat zich uitermate goed leent als teambuildings- of familiedag activiteit. Alle elementen voor een geslaagd uitje komen aan bod. Het is een spel vol uitdagende opdrachten, veel hilariteit en vaak een verrassende ontknoping. 

In teams gaan de deelnemers tegen elkaar strijden d.m.v. het uitvoeren van bepaalde opdrachten. Met deze opdrachten kan men punten verdienen. 

Maar let op! In ieder team zit een saboteur verscholen welke de boel zal proberen te saboteren. Welke saboteur zorgt ervoor dat zijn team niet goed scoort en daarmee de prijs in ontvangst neemt van de beste saboteur. 

Het team dat aan het einde de meeste punten heeft verdiend wordt gehuldigd als het winnende team. 

In het begin van het spel krijgt iedereen een enveloppe waarin een kaartje zit met de tekst, deelnemer of saboteur. Zo weet iedere deelnemer wat zijn rol is tijdens het spel. 

Aan het eind van het programma geeft iedere deelnemer aan de instructeur door wie hij of zij denkt dat de saboteur is. De saboteur met de minste verdenkingen en deelnemer van het team dat het minste heeft gescoord is dus de beste saboteur!

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Wie is de Saboteur Informatie:

Duur van het spel: 2 tot 3,5 uur afhankelijk van het aantal deelnemers.
Locaties: heel Nederland
Prijs: t/m 20 pers. € 600,00
Iedere extra deelnemer € 25,00 p.p.

Prijzen zijn excl. 21% btw, reiskosten € 0,45 /km per instructeur, parkeerkosten en locatie kosten.

Wij werken onder andere voor: