MENU
D'n kleine dommel in Nuenen

Heerlijk genieten op ons mooie terras van een lekker lunch of een drankje. Binnen lekker a la carte eten en/of heerlijke pannenkoeken bestellen, alles is mogelijk. Gastvrijheid en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn een kindvriendelijk restaurant met een grote speeltuin, binnen speelkamer en een kindermeisje/jongen die de kinderen begeleidt en eventueel schminkt in de speelkamer. Voor de allerkleinste hebben we speelkasten die aan tafel worden gereden zodat uw kleintje zich aan tafel uitstekend kan vermaken.

Feesten, borrels en BBQ-en, het is allemaal mogelijk. Heeft u idee├źn of vragen, neem gerust contact met ons op. Wij hopen u binnenkort graag te ontmoeten bij d’n kleine dommel!

 

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops en programma's bij GH Events

Deze gezellige locatie en het mooie grasveld leent zich perfect voor de diverse workshops en programma's die GH Events aanbiedt.

Wij werken onder andere voor: