MENU

De rijke geschiedenis van Slot Loevestein beslaat zo’n 650 jaar.
In het oer Hollandse rivieren landschap, waar Maas en Waal samenkomen, liet ridder Dirc Loef van Horne in 1361 zijn kasteel bouwen. Toen ideaal om tol te heffen, tegenwoordig ideaal voor een dagje uit met gezin of collega’s.

U kunt Slot Loevestein gebruiken als feestlocatie, congreslocatie of voor een overnachting. Daarnaast biedt het slot een inspirerende omgeving om te vergaderen in stijl.
In het kasteel, de voorburcht en het soldatendorp is voor iedereen van alles te beleven. In het museum leert u over Hugo de Groot, de Middeleeuwen en de Hollandse Waterlinie. Met spellen komt u meer te weten over kruit en wapens, en in de kelder kunt u de ervaring van hoogwater voelen. Iedereen krijgt een sleutel om alles mee te kunnen ontdekken. Beleef het!

 

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops en leuke programma's bij GH Events

GH Events biedt op deze prachtige locatie diverse leuke programma's en workshops aan. U kunt denken aan schermen, valkenieren, een gezellige casino avond of b.v. boogschieten.

Wij werken onder andere voor: