MENU

Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, dat vlak bij Nijmegen (Gelderland) is gelegen in het mooie Land van Maas en Waal. In het slot is een Brasserie voor a la carte lunch en diner gevestigd (open do t/m zo), maar ook is het een locatie voor  feesten en partijen. Omringd door een slotgracht waar omheen lisdodden groeien, is het slot een sfeervolle en prachtige plek voor uw huwelijk. Zoekt u de perfecte locatie voor uw bruiloft die bovendien goed bereikbaar (5 minuten van A50 en A73) is en voorzien is van een grote gratis parkeerplaats? Slot Doddendael is the place to be.

Huwelijk – De perfecte omlijsting
Voltrekking van het wettelijk huwelijk in de stijlvolle Ridderzaal. Aansnijden van de bruidstaart en receptie in het gezellige Arsenaal, of bij mooi weer buiten op het terras onder de grote notenboom. Een vergadering in stijl in één van de ruimtes, een geweldig diner of buffet, bereid door onze eigen koks, geserveerd in de Slotkelder of in de boomgaard. Een spetterend avondfeest in ‘t Spijcker. Het slot vormt de perfecte omlijsting van uw feest.

Arsenaal
Twee etages in één ruimte: de begane grond met een prima dansvloer en een vide waar u lekker rustig kunt zitten. Vanuit het Arsenaal bereikt u de tuin en het terras achter het slot waar intieme zitjes te vinden zijn. Recepties, avondfeesten en informele bijeenkomsten tot 125 personen brengt u zeer sfeervol door in het Arsenaal. Samen met de overige ruimtes op de begane grond van het slot is het Arsenaal te gebruiken voor grotere feesten.

Gelagkamer
De Gelagkamer is een van de kleinere ruimtes op de begane grond van Slot Doddendael. Gelegen tussen het Arsenaal en de Ridderzaal is de Gelagkamer – door de verbindingsdeuren – samen met deze ruimtes te gebruiken als feest-, ontvangst en buffetkamer. U kunt in de Gelagkamer echter ook lunchen of dineren met maximaal 24 personen.

Ridderzaal
De statige Ridderzaal is de grootste ruimte op de begane grond van het slot. Aan de muur hangen portretten van vroegere bewoners. De Ridderzaal is de perfecte entourage voor het officiële gedeelte van uw huwelijk, maar is ook zeer geliefd als dinerruimte of voor een vergadering. Samen met de overige ruimtes op de begane grond is de Ridderzaal te gebruiken voor grotere gezelschappen.

Salet
Het Salet is de kleinste ruimte van Slot Doddendael. Door  de enorme kroonluchter en de mogelijkheid om tot 22 personen aan een ronde tafel te dineren is het Salet zeer geliefd. Samen met de overige ruimtes van de begane grond wordt het Salet vaak gebruikt voor grote feesten en doet dan bijvoorbeeld dienst als buffetruimte.

’t Spijcker
Het koetshuis, genaamd het Spijcker, is met 200m2 de grootste ruimte van het Slot. Een sfeervolle ruimte met een klassieke houtconstructie. De grote openslaande deuren leiden naar het sfeervolle terras op de binnenplaats. Het Spijcker is geschikt voor recepties en avondfeesten, maar ook bij diners, vergaderingen of product presentaties komt de ruimte helemaal tot zijn recht. Ook een wettelijk huwelijk of een concert zijn mogelijk tot 225 personen.

Slotkelder
De Slotkelder, waarin ook de Brasserie is gevestigd, is met zijn gewelven en karakteristieke ramen de op een na grootste ruimte van het Slot en ademt rust en ontspanning uit. U kunt er terecht voor à la carte lunch, diner, brunch kop koffie of een goed glas wijn. Naast de Slotkelder is ook de Landgoedwinkel gevestigd. Een leuk winkeltje waar onze eigen Dodden-deli lijn te koop is met lekkers van eigen land.

 

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops en programma's bij GH Events

Zes ruimtes, tuin, boomgaarden en terrassen zijn beschikbaar voor uw huwelijksfeest, voor een andere gelegenheid of voor een leuke activiteit georganiseerd door GH Events. Alles is mogelijk.

Wij werken onder andere voor: