MENU
Restaurant De Roestelberg in Kaatsheuvel

Gelegen temidden van de eeuwenoude bossen aan de rand van het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen vindt u “De Roestelberg”. Door de Brabantse gemoedelijkheid zult u zich bij ons thuis voelen met alles wat u hebt te vieren en te organiseren. Doordat we aan de bosrand liggen en zelf nog beschikken over een behoorlijk stuk grond kunnen er diverse outdoor activiteiten en workshops aangeboden worden. Tevens beschikken wij over diverse zalen waar u met uw groep bijeen kunt komen voor vergaderingen, buffetten of het afronden van de middag met een borrel en een hapje. Wij zijn ingesteld op zowel de particuliere als de zakelijke gast.

Daarnaast beschikt de Loonse en Drunense Duinen over een geweldig mountainbike parcours wat in combinatie met meerdere activiteiten gecombineerd kan worden. Eventuele meerdaagse events kunnen ook plaats vinden door de Boomgalows. Dit zijn helemaal uit hout opgetrokken bungalows voor maximaal 6 personen. In deze Boomgalow voelt u zich dicht bij, erg ver weg.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops en programma's bij GH Events

De workshops en programma's georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega's. Hiernaast ziet u een aantal foto's die u een beeld geven van deze prachtig gelegen locatie en activiteiten.

Wij werken onder andere voor: