MENU

Modern, maar toch warm, sfeervol en rustiek, dat zijn de kenmerken van Partycentrum De Schaapskooi. Onze persoonlijke benadering, service, kwaliteit en inlevingsvermogen maken het plaatje compleet. Alles wordt voor u tot in de kleinste details geregeld!

Sinds 1966 is De Schaapskooi het toneel van feesten en partijen. De kracht van De Schaapskooi is dat zij in al die jaren nooit stil is blijven staan; continu is ons team bezig met het perfectioneren van de locatie, de mogelijkheden en het verbreden van onze horizon wat betreft ons keukenaanbod.

Sinds een aantal jaren richt De Schaapskooi zich volledig op het organiseren van feesten, partijen en vergaderingen met als resultaat dat wij nog meer aandacht kunnen schenken aan uw bruiloft, vergadering of ander feest. Bekijkt u hier de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. ‘Feest’ is een groot en veelomvattend woord; een bruiloft, kraamfeest, afstudeerborrel, verjaardagsfeest, diner (dansant), bedrijfsuitje of zomaar iets te vieren, alles is mogelijk.

De zakelijke gast is minstens zo belangrijk voor ons; wij bieden standaard een drietal vergaderarrangementen aan. De recent uitgevoerde verbouwingen en ons nieuwe concept geven zorgen er voor dat wij de zakelijke markt nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops en programma's bij GH Events

GH Events organiseert op deze mooie locatie met veel plezier diverse workshops en teamuitjes. U kunt o.a. denken aan; schermen, boogschieten, een leuke pubquiz, een gezellig team programma, een ontspannen casino avond of een graffiti workshop. Heel veel is mogelijk!

Wij werken onder andere voor: