MENU
Nieuw Annaland in Vught

Zoekt u een bijzondere locatie voor uw training, vergadering of brainstorm tussen Den Bosch en Eindhoven (aan de A2)? Dan bent u bij deze geslaagd. Nieuw Annaland is een sfeervol en authentiek landgoed met een heerlijke uitstraling, een rijke groene omgeving en uitstekende parkeergelegenheid.

Van buiten oogt Nieuw Annaland als een statige, smaakvol onderhouden buitenplaats. Binnen treft u er alle wenselijke faciliteiten. De ruimten bieden plaats aan gezelschappen van acht (MT, strategiemeeting, ‘hei-sessie’) tot 75 personen (teambuilding, cursus, grote vergadering).

Nieuw Annaland is anders dan andere vergaderlocaties. Kleinschalig, huiselijk, zakelijk en exclusief. Deze kernwaarden vormen de basis voor een succesvolle bijeenkomst. Vanzelfsprekend heeft u de keuze uit cappuccino, espresso of latte machiato en diverse theesoorten. Lunch en diner worden met zorg samengesteld uit vers bereide (streek)producten.

GH Events verzorgt op deze bijzondere locatie o.a. diverse workshops, casino avonden, tochten en team programma’s. Graag tot ziens op deze mooie locatie.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Mogelijkheden bij GH Events

De programma's georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega's. Hiernaast ziet u een aantal foto's die u een beeld geven van deze prachtige locatie en mogelijke activiteiten.

Wij werken onder andere voor: