MENU
Kloosterhotel ZIN in Vught

Rustig gelegen aan de rand van Vught vindt u kloosterhotel ZIN midden in een kloostertuin van 7 hectares. Hier vindt u onder andere ruimte voor vergaderingen, congressen, intensieve trainingsdagen en teambuilding. Dit voormalige klooster heeft door de toevoeging van moderne architectuur een open en eigenzinnig karakter. De grote glazen wanden en vele hoge ramen in de vergaderzalen zorgen voor directe verbinding met de natuur van het landgoed.

Maar het kloosterleven proef je hier nog steeds! Nadat de authentieke kloosterbel luid wordt er gezamenlijk gegeten aan lange tafels in de Refter. De heerlijke gerechten uit eigen keuken worden bereid met 100% biologische ingrediƫnten en laten u kennis maken met verrassende smaken combinaties.

Voor meerdaagse bijeenkomsten is er de mogelijkheid om te overnachten in een van de 39 hotelkamers. De eenpersoonskamers zijn eenvoudig maar modern en zo volledig gericht op comfort voor optimale ontspanning van lichaam en geest. Een verrassend maar maatschappelijk element bij dit conferentiehotel is het ZIN-team. Koffierondes, ontvangst van gasten en de dagelijkse schoonmaak worden verzorgd door collega’s met een beperking.

 

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Veel keuze bij GH Events

De diverse ruimtes in het gebouw en de mooie grasvelden lenen zich perfect voor de diverse workshops en programma's die GH Events aanbiedt.

Wij werken onder andere voor: