MENU
Klooster Nieuwkerk Goirle in Goirle

Op landgoed Nieuwkerk, omringd door bossen en de Regte Heide, ligt Klooster Nieuwkerk in een oase van rust en ruimte net buiten Tilburg tegen de Belgische grens.

Een exclusieve ontmoetingsplek waar dagelijkse beslommeringen plaatsmaken voor de prachtige eenvoud van het buitenleven. U zult aangenaam verrast zijn door de unieke warme huiselijke sfeer in het mooie, eeuwenoude klooster.
Met het oog voor de geschiedenis van toen, en het functionele van nu, is in 2013 het klooster van top tot teen gerenoveerd. Dit heeft geresulteerd in 20 slaapplaatsen (1 persoonsbedden) met sanitaire voorzieningen op de verdieping en 18 slaapplaatsen (2 persoonsbedden) met een eigen badkamer. De stilte in het schitterende gebied maakt het overnachten een weldaad voor de geest.

Klooster Nieuwkerk is dan ook een uitstekende locatie om inspiratie op te doen en ongestoord te vergaderen. Ook voor een training, overige zakelijke bijeenkomsten zoals; (product)presentaties, recepties, borrels is Klooster Nieuwkerk de ideale locatie. De workshops, teambuilding programma’s, gps tochten en team events georganiseerd door GH Events komen hier perfect tot hun recht. Voor in de avonduren kan een casino avond of pubquiz erg gezellig zijn!

Samenvattend is Klooster Nieuwkerk een echte aanrader en een mooie plek om te genieten.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Veel mogelijkheden bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega's. Hiernaast ziet u een aantal foto's die u een beeld geven van deze mooie locatie en mogelijke activiteiten.

Wij werken onder andere voor: