MENU
Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode

Kasteel Henkenshage is een wonderschoon kasteel met een prachtige binnenplaats en een nog mooiere kasteeltuin. Het Kasteel beschikt over drie prachtige zalen, waaronder de van Coehoorn-zaal, waar hoofdzakelijk het huwelijk wordt voltrokken.

De tweede zaal is de Generaal Jean Phillippe-zaal. Hier wordt meestal het feestelijk diner geserveerd. Als laatste zaal hebben we Het Koetshuis, hier vinden allerlei kasteelarrangementen plaats zoals bruiloftsfeesten, recepties, vergaderingen, seminars, productpresentaties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, galafeesten of een bijzonder themafeest.

Bij mooi weer is het ook mogelijk de ontvangst van de daggasten, het aansnijden van de bruidstaart en de huwelijksreceptie op onze sfeervolle binnenplaats van het kasteel te laten verzorgen. La Casserole Party Service en exclusieve Catering Service verzorgt hier met veel plezier uw feest.

GH Events kan allerlei actieve programma’s organiseren zoals workshops, casino avonden, teambuilding activiteiten en zeskampen.
Het Kasteel heeft de capaciteit voor gezelschappen tussen de 20 en de 600 personen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u gereserveerd is. De ideale locatie voor al uw feesten.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Diverse mogelijkheden bij GH Events

Sfeer en geschiedenis, een heerlijke locatie om te verblijven. Perfect om een leuke workshop of programma te beleven in de prachtige tuin of op de binnenplaats.

Wij werken onder andere voor: