MENU

De Wolfsberg is een ideaal conferentiecentrum. Wilt u een vergadering organiseren, een training of een productpresentatie dan moet u absoluut hier zijn, in de bossen van Groesbeek.

Alle randvoorwaarden zijn hier aanwezig, zoals rust, privacy en mensen die dat begrijpen. Met na afloop natuurlijk de ontspannen ambiance om nog wat na te praten.

De Wolfsberg leent zich perfect voor diverse workshops, teambuilding activiteiten en sportdagen. GH Events organiseert met veel plezier deze activiteiten voor u.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega's. Hiernaast ziet u een aantal foto's die u een beeld geven van deze workshop.

Wij werken onder andere voor: