MENU
Hotel Guldenberg in Helvoirt

Is met haar gunstige ligging tegen Nationaal Park “De Loonse en Drunense Duinen”, een uitermate geschikte locatie voor uw workshops, sportdagen en teambuildingsactiviteiten.

Dit voormalig Jezuïetenklooster is vandaag de dag een karakteristiek Hotel met 14 conferentiezalen, 21 hectare eigen bosgebied, 89 hotelkamers, uitgebreide culinaire arrangementen en diverse ontspanningsmogelijkheden.

Uw activiteit of workshop kan onder andere worden aangevuld met diverse lunches, diners, buffetten (vanaf 35 personen) of barbecues (vanaf 35 personen). Alle andere wensen zijn uiteraard bespreekbaar. In samenwerking met GH Events wordt uw dag een onvergetelijke ervaring.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops en programma's bij GH Events

De workshops en activiteiten georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega's. Hiernaast ziet u een aantal foto's die u een beeld geven van deze mooie locatie en workshops.

Wij werken onder andere voor: